Η ΑΔΕΔΥ συμμετέχει στη διαμαρτυρία στο Μεταβατικό

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/02/2021, 12:53

Το Νομαρχιακό Τμήμα Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ καλεί τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων -μελών του την Τέταρτη 3/2/21 στις 12 το μεσημέρι, στο Μεταβατικό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στησυμβολική διαμαρτυρία που διοργανώνουν  οι   Σύλλογοι Διοικητικών Υπάλληλων Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού Πανεπιστήμιου  Ιωαννίνων (Δ.Ε.Π) ,  Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π) και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.)

«Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης θα διώξει χιλιάδες φοιτητές από τα πανεπιστήμια. Τα πανεπιστήμια δεν έχουν την ανάγκη από χωροφύλακες. Έχουν ανάγκη από νέες θέσεις μόνιμου διδακτικού, διοικητικού και τεχνικού προσωπικού, προσωπικού φύλαξης, γενναίας χρηματοδότησης, ενίσχυση και εκσυγχρονισμού των υποδομών για φοιτητική μέριμνα, διδασκαλία και έρευνα», σημειώνει.

ΣΧΟΛΙΑ
Τσούνης Παναγιώτης
Αν είναι δυνατόν, ο αστυνομικός που θα κάνει βάρδια ας πούμε στην Ιατρική Σχολή, να είναι πιο ευαισθητοποιημένος στο ζήτημα των ναρκωτικών από έναν καθηγητή νευρολογίας , ψυχιατρικής (η φοιτητή του ) ! Αν είναι δυνατόν , ο αστυνομικός που θα κάνει βάρδια ας πούμε στην Σχολή Κοινωνικών Επιστημών να είναι πιο ευαισθητοποιημένος σε ζητήματα Κοινωνικής συμπεριφοράς , απ ότι είναι ένας καθηγητής Κοινωνιολογίας (η ο φοιτητής του ) ! Αν είναι δυνατόν, ο αστυνομικός που θα κάνει βάρδια ας πούμε στην Φιλοσοφική Σχολή , να είναι πιο ευαισθητοποιημένος στο ζήτημα της Κοινοκτημοσύνης από ότι είναι ένας καθηγητής Φιλοσοφίας (η ο φοιτητής του) ! Θα μπορούσα να συνεχίσω με όλους τους κλάδους της Επιστήμης ! Υ.Γ. Πάντως με την φόρα που πήρανε είναι ικανοί να στήσουν αστυνομικό τμήμα και μέσα στις Αστυνομικές Σχολές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back