Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων πάει στη ΔΕΘ

Εικόνα του άρθρου Η ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων πάει στη ΔΕΘ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/08/2022, 23:41
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Νομαρχιακό τμήμα Ιωαννίνων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής , αποφάσισε να μισθώσει λεωφορείο για τη μετάβαση στη συγκέντρωση, στα εγκαίνια της ΔΕΘ, που θα γίνει το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 18:00, στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

«Η φετινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ γίνεται κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες για τους εργαζόμενους, αφού το πρωτοφανές  κύμα ακρίβειας εξανεμίζει τον μισθό τους και τους οδηγεί στη φτώχεια και στην εξαθλίωση» αναφέρει μεταξύ άλλων η ΑΔΕΔΥ.

«Κι ενώ η χώρα, υποτίθεται ότι βγήκε από τα μνημόνια, εδώ και τέσσερα χρόνια, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο δεν σκέφτεται να αυξήσει τους μισθούς των εργαζομένων στο Δημόσιο, αλλά αντίθετα τους στοχοποιεί, στο πλαίσιο του κοινωνικού αυτοματισμού», προσθέτει.

Καταλήγει τονίζοντας: «Ο κόμπος έφτασε πλέον στο χτένι. Δεν θα δεχτούμε να συνεχίσουμε να πληρώνουμε εμείς τις τεράστιες αυξήσεις στο ρεύμα, στο πετρέλαιο, στο φυσικό αέριο, στο ψωμί και σε όλα τα είδη λαϊκής ανάγκης.

Η συγκέντρωση στη ΔΕΘ, που γίνεται μαζί με τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, έχει ως στόχο να θέσει τέρμα σε αυτή την πολιτική. Σήμερα με πληθωρισμό πάνω από 12% είναι η ώρα να πούμε όλοι μαζί φτάνει πια».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back