Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γύρος της Λίμνης: «Παίζεται» η διοργάνωση

Εικόνα του άρθρου Γύρος της Λίμνης: «Παίζεται» η διοργάνωση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/09/2020, 16:06
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Ioannina Lake Run παγώνει τις εγγραφές στον αγώνα, λόγω της απόφασης της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που καθορίζει όριο 100 ατόμων (συμμετέχοντες και τεχνικό προσωπικό) στις αγωνιστικές δραστηριότητες εκτός σταδίου, ακόμη και σε περιοχές που δεν εφαρμόζονται έκτακτα περιοριστικά μέτρα ή ανήκουν στην κατηγορία αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης.

Οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι «είμαστε αναγκασμένοι να ‘παγώσουμε’ τις εγγραφές, εν αναμονή λήψης οριστικών αποφάσεων για τη διεξαγωγή ή μη του αγώνα και υπό ποια μορφή ή συνθήκες».

Δηλώνουν ακόμα ότι θα ανακοινώσουν τις οριστικές αποφάσεις μέσα στα επόμενα 24ωρα, περιμένοντας και διευκρινίσεις από τη ΓΓΑ, αλλά και ότι θα εξαντλήσουν τα περιθώρια διεξαγωγής του αγώνα.

«Ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση δημιουργεί αυτή η εξέλιξη, ωστόσο είναι αντιληπτό ότι δεν αποτελεί δική μας επιλογή, αλλά είναι μια απόφαση της πολιτείας, την οποία αναγκαζόμαστε να ακολουθήσουμε, αν και από την πλευρά μας είχαμε φροντίσει να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα που θα διασφάλιζαν έναν αγώνα με αυστηρή τήρηση του εγκεκριμένου από την ίδια Επιτροπή Υγειονομικού Πρωτοκόλλου» τονίζει.

Αν τελικά ο αγώνας δεν γίνει, οι διοργανωτές θα καταφύγουν σε εναλλακτικές λύσεις.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back