ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γύρισε σπίτι με νίκη

Εικόνα του άρθρου Γύρισε σπίτι με νίκη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/09/2018, 01:28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ πήρε δεύτερο στη σειρά παιχνίδι, χάρη στην τύχη του και στην ετοιμότητα του Βελλίδη, αλλά και στον κόσμο του που έκανε ωραία ατμόσφαιρα, «εγκαινιάζοντας» έτσι τους… μπλε «Ζωσιμάδες» (αν και το ταρτάν του στίβου δεν είναι ακόμα εντελώς έτοιμο).

Ο Άρης είχε πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πρωτοβουλία η οποία μεγάλωσε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι είχε κάποιες φάσεις, με τον Άρη να έχει την καλύτερη ευκαιρία όταν ο Γκαρσία στο 30’ έκανε εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. 

Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Μυστακίδης που ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΣ, μπήκε ωραία στην περιοχή του Άρη, αλλά το σουτ πέρασε άουτ.  

Είναι ενδεικτικό ότι το πρώτο σουτ του αγώνα έγινε στο 18'.

Το παιχνίδι συνέχισε κάπως έτσι, φλύαρο και χωρίς φάσεις. Στο 65' όμως, ο Τσικάρσκι πέρασε ωραία αριστερά, γύρισε τη μπάλα στον Λεό, ο οποίος έκανε ένα σουτ που πήγαινε έξω. Ο Δεληζήσης όμως αντί να διώξει έκανε τακουνάκι και έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ που δέχεται ο Άρης φέτος στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια, ο Άρης προσπάθησε περισσότερο, ωστόσο στο 85' ο Βελλίδης ήταν καίριος, αποκρούοντας εξαιρετικά το σουτ του Μπρούνο Γκάμα. Οι δύο τελικές ευκαιρίες ήταν και πάλι για τον Άρη, όταν ο Ναζλίδης δεν μπόρεσε να σκοράρει και στην τελευταία φάση του ματς, ο Δεληζήσης παραλίγο να ισοφαρίσει. 


FcTables.com


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back