Oikonomou pisoi
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Google Maps: Kοινοποίηση παρουσίας σε πραγματικό χρόνο

Εικόνα του άρθρου Google Maps: Kοινοποίηση παρουσίας σε πραγματικό χρόνο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/03/2017, 17:32
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Μια μεγάλη αναβάθμιση ετοιμάζει η Google για τους χάρτες της με την προσθήκη νέων δυνατοτήτων.

Οι χρήστες του Google Maps που έχουν στην κατοχή τους κινητό τηλέφωνο με λειτουργικό Android ή iOS, θα έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται το σημείο που βρίσκονται στο χάρτη σε πραγματικό χρόνο και με οποιονδήποτε.

Όποτε, λοιπόν, θέλετε να ενημερώσετε κάποιον για το πού είστε, απλώς ανοίξτε το πλαϊνό μενού ή πατήστε την μπλε τελεία που αναπαριστά το σημείο που βρίσκεστε στον χάρτη. Πατώντας «κοινοποίηση τοποθεσίας», στη συνέχεια επιλέγετε με ποιον θέλετε να την μοιραστείτε και για πόσο χρόνο.

Μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο με τις Google επαφές σας, ή ακόμα και με φίλους ή συγγενείς, στέλνοντας τον σχετικό σύνδεσμο μέσα από τις αγαπημένες σας εφαρμογές μηνυμάτων. Όταν την μοιράζεστε, οι άνθρωποι που έχετε επιλέξει μπορούν να την βλέπουν στον χάρτη τους. Επίσης, πάνω από την πυξίδα στον χάρτη σας θα φαίνεται ένα εικονίδιο για όση ώρα μοιράζεστε την τοποθεσία που βρίσκεστε. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να σταματήσετε την κοινοποίηση οποιαδήποτε στιγμή: εξαρτάται μόνο από εσάς.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back