Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Γκόντας κατά Μπέγκα για το πάρκο Πυρσινέλλα

Εικόνα του άρθρου Γκόντας κατά Μπέγκα για το πάρκο Πυρσινέλλα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/01/2020, 16:15
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της παράταξης «Ενότητα Πολιτών» του Θωμά Μπέγκα για την εξαίρεση του πάρκου Πυρσινέλλα από την κύρωση του δασικού χάρτη, η πρώτη… αντίδραση έρχεται από την παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» του Νίκου Γκόντα, που συμπράτει με τη δημοτική αρχή.

Η παράταξη του κ. Γκόντα έρχεται να απαντήσει στην αναφορά της παράταξης του κ. Μπέγκα για τις «λανθασμένες ενέργειες της περιόδου διοίκησης του Δήμου από την ‘Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία’ η οποία δεν φρόντισε να εγγράψει στο κτηματολόγιο το ακίνητο ως περιουσία του Δήμου με αποτέλεσμα αυτό να περάσει στην ιδιοκτησία του Δημοσίου και συγκεκριμένα στο Δασαρχείο».

Ο κ. Γκόντας κατηγορεί την προηγούμενη δημοτική αρχή ότι αγαπημένο της «’άθλημα’ είναι τα άλματα μνήμης» ενώ της υπενθυμίζει με νόημα ότι πια «είναι ‘κάτοικος’ των εδράνων της αντιπολίτευσης». Η παράταξη επιμένει ότι ως δημοτική αρχή είχε δηλώσει νόμιμα και εμπρόθεσμα το πάρκο Πυρσινέλλα στα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου μέσω του κτηματολογίου. «Τρανή απόδειξη του ότι το πάρκο Πυρσινέλλα ήταν περιουσιακό στοιχείο του Δήμου, είναι ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας το Γιαννιώτικο Σαλόνι λειτουργούσε υποδειγματικά προς όφελος του Δήμου και δεν υπήρξε καμία αμφισβήτηση. Επομένως ας αιτιάται τη δική της ανυπαρξία η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, η οποία οδήγησε στην αμφισβήτηση ένα από τα σπουδαιότερα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου» τονίζει.

Τέλος κατηγορεί την παράταξη «Ενότητα Πολιτών» ότι «παιδιαρίζει για τα αυτονόητα, εκτός εάν με τον τρόπο αυτό αναζητεί άλλοθι για την απραξία της καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας της» και καλεί τον κ. Μπέγκα «να συμβιβαστεί με τον νέο ρόλο που του ανέθεσαν οι Γιαννιώτες».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back