Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Γιατί στολίσαμε μόνοι μας την Καλλάρη;

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/12/2016, 01:25
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την απόφασή τους να στολίσουν με δικό τους κόστος τον πεζόδρομο Καλλάρη εξηγούν σε ανακοίνωσή τους οι καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Με αρκετά σκωπτική διάθεση, ασκούν κριτική στον δήμο Ιωαννιτών επειδή ο τελευταίος άφησε χωρίς στολισμό τον πεζόδρομο.

Καταρχήν στην ανακοίνωσή τους, επισημαίνουν ότι ο πεζόδρομος Καλλάρη βρίσκεται στο  ιστορικό κέντρο το οποίο προσελκύει πολλούς επισκέπτες. Παρόλα αυτά, όπως υπογραμμίζουν, για έναν δρόμο μήκους μόλις 100 μ. δεν υπήρξε καμία μέριμνα στολισμού από τον Δήμο. Ένα φαινόμενο καθόλου πρωτόγνωρο, καθώς εορταστικός στολισμός από τον Δήμο δεν γίνεται εδώ και δέκα χρόνια.

Οι καταστηματάρχες υπενθυμίζουν δε ότι από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής ο Δήμος εισπράττει σχεδόν 20.000 ευρώ ετησίως από ενοίκια των κοινόχρηστων χώρων και άδειες μουσικής. «Μπορεί ο Δήμος να μας ξεχνά τα Χριστούγεννα, μας θυμάται όμως το καλοκαίρι όταν σπεύδει να βάλει πρόστιμα» τονίζουν.

Για την απόφασή τους να καλύψουν μόνοι τους το κόστος στολισμού, σημειώνουν ότι αυτή προέκυψε από «τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσους τόσα χρόνια μας στηρίζουν: Στους πελάτες μας». Η ανακοίνωσή τους συνοδεύεται με μια κοινή φωτογραφία τους μπροστά από τον στολισμένο πια πεζόδρομο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back