ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιατί οι δικές μας αγάπες, είναι υπερηχητικές

Εικόνα του άρθρου Γιατί οι δικές μας αγάπες, είναι υπερηχητικές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/06/2016, 04:17
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Αυστραλοί πάλαι ποτέ τεντιμπόιδες λοιπόν, είχαν πάντα φανατικό κοινό στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαία αυτή η επιστροφή για πιο «βαρβάτη» τουρνέ φέτος, καθώς πέρυσι δεν ξύπνησαν απλώς μνήμες. Έδειξαν ότι «το ‘χουν» ακόμα. Η εξάδα που αποτελείται από δεύτερη γενιά Γιουγκοσλάβους μετανάστες καθώς και ιερά τέρατα της αυστραλιανής garage σκηνής, έδωσαν στίγμα με τον πρώτο τους δίσκο που ήταν από αυλάκι σε αυλάκι τρομερό

Η μπάντα έδειξε ότι μπορεί εύκολα να παράγει λεβέντικα ριφς που με το απαραίτητο γρέζι στα φωνητικά, έδεναν το σωστό garage σύνολο. Η πορεία, αφού πέρασε και από την εμπορική της κορύφωση, το Audio Sonic Love Affair, συνεχίστηκε διάττουσα, καθώς μέλη της μπάντας μετακόμισαν. Εντός Αυστραλίας μετακόμισαν, αλλά η Αυστραλία είναι μια πολύ μεγάαααααααλη περιοχή, ας μην το ξεχνάμε.


Τέλος πάντων, αν δεχτούμε αυτή τη δικαιολογία, ξαφνικά πρόπερσι οι Dubrovniks ανακάλυψαν τα αεροπλάνα. Έβγαλαν εισιτήρια και ξεκίνησαν τουρνέ, οι οποίες τους έφεραν ξανά στην Ελλάδα. Πέρυσι, ο Μπόρις Σουίντοβιτς, η τρομερή τυπάρα που μοιάζει με τον Σταμάτη Τζελέπη, αλλά παίζει μπάσο και τραγουδάει τα πιο γνωστά από τα κομμάτια τους, έλεγε στον υπογράφοντα ότι «θα κάναμε συναυλίες μόνο αν ερχόμασταν Αθήνα».

Πέρυσι εξ όσων γνωρίζουμε, πέρασαν τρομερά στην Άρτα και φέτος, έρχονται και πιο βόρεια, για να μας εξηγήσουν πώς στο καλό έγραψαν αυτή την υπερτραγουδάρα που τιτλοφορείται «Audio Sonic Love Affair», ανάμεσα σε άλλες υπερτραγουδάρες.


Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Rockin’ Rebel που ως γνωστόν είναι η απόλυτη συνταγή δια πάσα νόσο, ασθένεια και κατάθλιψη.

Οπότε, μην το χάσουμε.


Info

Τρίτη 7 Ιουνίου, εισιτήριο 15 ευρώ στο ταμείο-τα εισιτήρια είναι περιορισμένα, 100 τον αριθμό. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back