Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 14-03-2022, 17:32
ΗΠΕΙΡΟΣ

Με  μελωδίες του Δημοτικού Ωδείου Άρτας και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με έδρα την Άρτα «έπεσε» η αυλαία της μεγάλης έκθεσης έργων ζωγραφικής με τίτλο «Γιάννης Μόραλης-Στη γενέτειρα».

Την τελετή λήξης επένδυσαν με τις μελωδίες τους, οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Άρτας, της τάξης Κιθάρας της Ελένης Κιτσούλη, και φοιτητές της τάξης Βιολοντσέλου του Nτ. Γκουντίμοβ του Τμήματος Μουσικών Σπουδών.

Η έκθεση που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αρταίων και διήρκεσε περισσότερο από τρεις μήνες, παρουσιάστηκε σε συνδιοργάνωση με την Εταιρεία Μελέτης, Έρευνας και Προβολής της Νεοελληνικής Τέχνης – Εργαστήριο Γιάννης Μόραλης».

«Ευχαριστώ και όλους όσους επισκέφτηκαν και αγκάλιασαν την έκθεση μας και πραγματικά εισπράξαμε τα καλύτερα σχόλια και κριτικές. Την οικογένεια και το εργαστήρι Γιάννης Μόραλης, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και καταφέραμε όλοι μαζί να χαρούμε ένα τόσο σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός στην πόλη μας. Η ανακαινισμένη μας πλέον Δημοτική Πινακοθήκη, θα συνεχίσει τη λειτουργία της και με άλλες τέτοιες εκθέσεις και δράσεις στο μέλλον,  με μαθητές και λάτρεις του Γιάννη Μόραλη και μετά και της αποδοχή της πρότασής μου, κάποια έργα θα μείνουν μόνιμα στη Δημοτική μας Πινακοθήκη» αναφέρει σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. Ο κ. Τσιρογιάννης απευθύνει ευχαριστίες επίσης στην καλλιτεχνική επιτροπή, στους συνεργάτες του και στους χορηγούς της έκθεσης.


200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
iper piso solidus