ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Γιάννενα: Αναβολές εκδηλώσεων λόγω τριήμερου πένθους

Εικόνα του άρθρου Γιάννενα: Αναβολές εκδηλώσεων λόγω τριήμερου πένθους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/03/2023, 11:44
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

O Σύλλογος Μαιών-Μαιευτών

Ο Σύλλογος Μαιών-Μαιευτών Ιωαννίνων, η ΕΛΕΠΑΠ και η Περιφέρεια Ηπείρου, αναβάλλουν την εκδήλωση με «Αντιμέτωποι με την προωρότητα: επιπτώσεις και συνέπειες για το νεογνό και την οικογένεια».

Θα γίνει ενημέρωση για εκ νέου ημερομηνία.


Το εργαστήριο ιστορικής έρευνας νεότερων και σύγχρονων κοινωνιών

Στο πλαίσιο της κήρυξης τριήμερου εθνικού πένθους για την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη στα Τέμπη, ι το διαδικτυακό ερευνητικό σεμινάριο σύγχρονης ιστορίας που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 2 Μαρτίου και ώρα 18:30-20:30, από  το Εργαστήριο ιστορικής έρευνας νεότερων και σύγχρονων κοινωνιών (Τομέας Ιστορίας Νεότερων Χρόνων, Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων) αναβάλλεται. 

Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί προσεχώς.


Η παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Καψάλη

Ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιώργος Καψάλης ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου του, που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, 6 Mαρτίου, λόγω της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.


Γ. Αγγελάκας: Δεν θα γίνει το live στον Πολυχώρο

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Πολυχώρος Αγορά ανακοινώνουν ότι δεν θα γίνει το live της Παρασκευής, 3 Μαρτίου, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη. Επιχείρηση και καλλιτέχνης συμμετέχουν στο εθνικό πένθος.

Η συναυλία θα αναβληθεί για ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς και εκφράζουν τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους.


Ακυρώνεται η εκδήλωση της ΝΔ Ιωαννίνων

Ακυρώνεται η πολιτική εκδήλωση - συνεστίαση της Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Ιωαννίνων που είχε προγραμματιστεί για τις 4 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Du lac, λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.


Αναβάλλεται η εκδήλωση των Οριζόντων Ηπείρου

Σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων του  τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, Ορίζοντες Ηπείρου αναβάλλουν την  προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 6 Μαρτίου εκδήλωση της παράταξης με θέμα  «Η αυτοδιοίκηση αιχμή του δόρατος των εθνικών εκλογών».


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3