ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Γ. Ζάψας: Μήνυμα συμμετοχής στις εκλογές

Εικόνα του άρθρου Γ. Ζάψας: Μήνυμα συμμετοχής στις εκλογές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/05/2019, 23:37
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μήνυμα συμμετοχής σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις της Κυριακής και ιδιαίτερα σε αυτές για την ανάδειξη της επόμενης διοίκησης της Περιφέρειας Ηπείρου στέλνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» Γιώργος Ζάψας.

«Οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση διεξάγονται σε ένα εντελώς νέο τοπίο, λόγω του νέου θεσμικού πλαισίου. Η απλή αναλογική δίνει τη δυνατότητα στην κοινωνία να εκφραστεί και η φωνή της να ακουστεί στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Για τον λόγο αυτό η συμμετοχή όλων και κυρίως των νέων ανθρώπων είναι αναγκαία. Εγώ προσωπικά και το Κοινό των Ηπειρωτών δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους τον αγώνα μας για την Ήπειρο της αλληλεγγύης, της δημιουργίας και της προοπτικής, για την Ήπειρο που όλοι ονειρευόμαστε», αναφέρει ο Γ. Ζάψας.

Με άλλη ανακοίνωσή της, η παράταξη κάνει γνωστό  ότι ο κ. Ζάψας είχε συναντήσεις με τους υποψήφιους δημάρχους της πόλης των Ιωαννίνων Ν. Γκόντα, Μ. Ελισάφ, Τ. Καλογιάννη, Αρ. Μπαρτζώκα, Θ. Μπέγκα και Λ. Νάτση.

Σήμερα το πρωί, ο υποψήφιος περιφερειάρχης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι επισκέφθηκαν τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «Πίνδος».


* Φωτογραφία αρχείου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back