ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Γ. Τσίμαρης: «Μονόδρομος με ισχυρό ΠΑΣΟΚ»

Εικόνα του άρθρου Γ. Τσίμαρης: «Μονόδρομος με ισχυρό ΠΑΣΟΚ»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/05/2023, 18:46
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Στην εκδήλωση της ΝΕ Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Ελεούσα, μίλησε ο Γιάννης Τσίμαρης, υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων.

Μεταξύ άλλων ο κ. Τσίμαρης τόνισε στην ομιλία του: «Η συστράτευση όλων των προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού από τη μία και του λαϊκισμού από την άλλη είναι μονόδρομος για την ελληνική κοινωνία στις εκλογές της Κυριακής. Ο μονόδρομος αυτός οδηγεί στη διέξοδο της χώρας σε μία ασφαλή προοπτική διακυβέρνησης της χώρας, με ισχυρό το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής».

Ο κ. Τσίμαρης συνέχισε και τις περιοδείες του: επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, με συναδέλφους του της ιατρικής και νοσηλευτικής κοινότητας και με εργαζόμενους. Όντας σε γνώριμο πεδίο, μίλησε ξανά για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει το ΕΣΥ και την ανάγκη αναβάθμισης του συστήματος, για την αντιμετώπιση των ελλείψεων σε προσωπικό, της ομηρίας των συμβασιούχων κ.α.

Στην «Πίνδο», ο κ. Τσίμαρης συνάντησε εργαζόμενους-ες και τη διοίκηση. «Το γεγονός, ότι η “Πίνδος” στάθηκε όρθια στις αλλεπάλληλες κρίσεις, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που αυτές δημιούργησαν, οφείλεται στη διαχρονική ικανότητα της διοίκησης και στην επιτυχή εφαρμογή του συνεταιριστικού μοντέλου, που ξεκίνησε σε μικρή κλίμακα στην ‘Πίνδο’ και γιγαντώθηκε στην πορεία», τόνισε ο κ. Τσίμαρης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back