ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Γ. Τσίμαρης: «Μήνυμα θετικών αποτελεσμάτων»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/04/2023, 17:40
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Ο Γιάννης Τσίμαρης, δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων και υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο νομό, τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι η συγκέντρωση του κόμματος στα Γιάννενα έδωσε «ένα ξεκάθαρο και σαφές προμήνυμα της καταγραφής θετικών αποτελεσμάτων για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου με την εξασφάλιση ενός ισχυρού διψήφιου ποσοστού».

Τονίζει δε ότι «ηισχυροποίηση του ΠΑΣΟΚ θα σημάνει και ισχυροποίηση των προοπτικών της χώρας για να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει, όχι μόνο σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, αλλά και σε πολιτικό» και κατηγορεί τους κ.κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα ότι «επιχειρούν να μετατρέψουν την προεκλογική περίοδο σε έναν βούρκο, εκτοξεύοντας ταυτόχρονα λάσπη προς το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και χρησιμοποιώντας σενάρια τρόμου, ώστε να πείσουν τους πολίτες να μην το στηρίξουν με την ψήφο τους».

Ο κ. Τσίμαρης συμπεραίνει επίσης ότι «με την παρουσία τους στην εκδήλωση των Ιωαννίνων, οι πολίτες και στην Ήπειρο έστειλαν την απάντηση στον κ. Μητσοτάκη και στον κ. Τσίπρα, ότι δε χωρούν πια ψευτοδιλήμματα στις κάλπες, αλλά υπάρχει ωριμότητα και πολιτική αντίληψη για να δώσουν την ψήφο και τη στήριξή τους στο ΠΑΣΟΚ και σε εμάς τους υποψηφίους βουλευτές σε όλη τη χώρα, την ευθύνη και το χρέος να υλοποιήσουμε τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back