ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Γ. Τσίμαρης: «Δεν μετράμε απλά την εκλογική δύναμη»

Εικόνα του άρθρου Γ. Τσίμαρης: «Δεν μετράμε απλά την εκλογική δύναμη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/05/2023, 19:54
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Στην Ελεούσα, σε μια μαζική εκδήλωση με ακροατήριο «αποτελούμενο από κατοίκους του Δήμου Ζίτσας, φίλους του ΠΑΣΟΚ αλλά όχι μόνο» όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ο  Γιάννης Τσίμαρης, υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, μίλησε για τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος.

Κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογές, τονίζοντας ότι το κόμμα δεν κατεβαίνει για να καταγράψει την εκλογική του δύναμη, «αλλά γιατί αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη πολιτική λύση στη σοσιαλδημοκρατία και την κεντροαριστερά στη χώρα. Μία δύναμη υπευθυνότητας και αξιοπιστίας απέναντι στο επιτελικό και ανεύθυνο, όπως αποδείχθηκε, Κράτος του Κυρ. Μητσοτάκη και απέναντι στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, που αδυνατώντας να καταθέσει μία αξιόπιστη και ρεαλιστική προγραμματική πρόταση, επενδύει στα συνθήματα και καπηλεύεται την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου».

Μίλησε επίσης για ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, τις αναπτυξιακές της προοπτικές, την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής, την ολοκλήρωση των βασικών υποδομών, όπως η Ιόνια Οδός και μακροπρόθεσμα η σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου.

«Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας είναι η μόνη ασφαλής δίοδος για την Ελλάδα, ώστε να καταστεί αυτάρκης αφενός στις περισσότερες διατροφικές ανάγκες και να επενδύσει στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων της και στον εξαγωγικό χαρακτήρα επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται και στα Ιωάννινα στην πρωτογενή παραγωγή και τη μεταποίηση» είπε, μεταξύ άλλων ο κ. Τσίμαρης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back