ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Γ. Στέφος: και επίσημα υποψήφιος περιφερειάρχης με μια υπόσχεση

Εικόνα του άρθρου Γ. Στέφος: και επίσημα υποψήφιος περιφερειάρχης με μια υπόσχεση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/07/2023, 11:41
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Tην πρώτη επίσημη δήλωσή του ως υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου κάνει ο Γιάννης Στέφος, μετά την ανακοίνωση στήριξης από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Όπως αναφέρει, βασική αρχή της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» είναι η έμφαση στην ανάπτυξη, ο σεβασμός και η προστασία του φυσικού πλούτου, η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών σε μια δίκαιη κοινωνία, η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, η δημοκρατία και η διαφάνεια στη διαχείριση, η λογοδοσία στους πολίτες.

«Η παράταξή μας, με συνέχεια, συνέπεια και ειλικρίνεια, αγωνιστικότητα και όραμα, στο όνομα των Ηπειρωτών, θα αναδείξει τις δυνατότητες που έχει ο τόπος μας να βγει από την απομόνωση και την υπανάπτυξη και θα παλέψει να καταστήσει την Ήπειρο τόπο να ζεις. Χρειάζεται μακρόπνοος σχεδιασμός, χρειάζονται προτάσεις και συνεργασίες με τους Δήμους και τους πολίτες για να χαράξουμε μια νέα πορεία για την περιοχή μας» επισημαίνει.

«Δεν περιμένουμε από την κεντρική διοίκηση να καθοδηγεί τις προτεραιότητές μας, ούτε βέβαια θα κρυφτούμε πίσω από τις αδυναμίες του κράτους. Δυστυχώς η Ήπειρος σε όλους τους δείκτες ανάπτυξης υστερεί. Τελευταία στην Ελλάδα, τελευταία και στην Ευρώπη. Θα διεκδικήσουμε, λοιπόν, τους πόρους και θα υλοποιήσουμε τα έργα και τις δράσεις που θα μας βγάλουν από αυτή την υστέρηση» προσθέτει.

Τέλος, επισημαίνει ότι η παράταξη θα δώσει στη δημοσιότητα, τις επόμενες μέρες, τις/τους υποψήφιες/ους περιφερειακούς συμβούλους «που γνωρίζουν τα θέματα της αυτοδιοίκησης, που παλεύουν στα κινήματα, που δρουν μέσα στην κοινωνία» και τις προγραμματικές της θέσεις.

Ο κ. Στέφος δίνει και μια υπόσχεση: «Η Ήπειρος είναι ευθύνη όλων μας να αλλάξει και γι’ αυτό θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back