Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Γ. Μήτσης: Ζητά την παραίτηση του Δημ. Δημητρίου

Εικόνα του άρθρου Γ. Μήτσης: Ζητά την παραίτηση του Δημ. Δημητρίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/02/2023, 15:32
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κι αφού εύχεται καλή επιτυχία στον υποψήφιο βουλευτή Ιωαννίνων με το ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Δημητρίου, ο Γιάννης Μήτσης, επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητο Επιμελητήριο», ζητά από τον κ. Δημητρίου, πρόεδρο του Επιμελητηρίου, «να απεμπλακεί άμεσα από τα επιμελητηριακά πράγματα της περιοχής μας, για να μην κατηγορηθεί ότι εργαλειοποιεί τη θεσμική θέση του, αξιοποιώντας ενδεχομένως και άλλα μέσα που ως εκ της θέσεώς του, του παρέχονται, για τις ανάγκες του προεκλογικού του αγώνα».

Επικαλείται δε και νομοθεσία σύμφωνα με την οποία «έμμισθοι δημόσιοι λειτουργοί… πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων… νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου… δεν μπορούν να ανακηρυχθούν υποψήφιοι ούτε να εκλεγούν βουλευτές, αν δεν παραιτηθούν πριν από την ανακήρυξή τους»…

Εκτιμά δε ότι ακόμα και η προγραμματισμένη για τις 6 Φεβρουαρίου εκδήλωση κοπής πίτας του Επιμελητηρίου, «πρέπει να αποσυνδεθεί χθες… από τον προεκλογικό αγώνα του κ. Δημητρίου». Ο κ. Μήτσης αναφέρεται και σε μια άλλη εκδήλωση που θα γίνει, καταλήγοντας ότι «τα κόμματα πρέπει να μείνουν έξω από την πόρτα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back