Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εντός, εκτός και ψήφος κατά συνείδηση

Εικόνα του άρθρου Εντός, εκτός και ψήφος κατά συνείδηση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/03/2021, 18:12
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο πρώην αντιδήμαρχος Γιάννης Λυκογιώργος είναι μάλλον με το ένα πόδι εκτός παράταξης, αλλά, τουλάχιστον όπως προκύπτει από την τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο της 17ης Μαρτίου, αυτό δεν είναι επίσημο.

Ο κ. Λυκογιώργος, ο οποίος έχει πάρει αποστάσεις από τη δημοτική αρχή εδώ και καιρό και έχει παραιτηθεί από αντιδήμαρχος, τόνισε στην τοποθέτησή του ότι ο δήμαρχος δεν τον κάλεσε στη διευρυμένη δημοτική ομάδα που θα συζητούσε τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου, παρότι έχει δικαίωμα συμμετοχής ως εκλεγμένος «με την παράταξη που ανέδειξε και τον κ. δήμαρχο». 

Τόνισε δε ότι μέχρι ο κ. Ελισάφ να αποφασίσει αν ο κ. Λυκογιώργος είναι μέλος ή όχι της παράταξης, αυτός θα ψηφίζει κατά συνείδηση στα θέματα του δημοτικού συμβουλίου.

Λίγη ώρα αργότερα, ο δήμαρχος απάντησε μόνο σε ό,τι ανέφερε ο κ. Λυκογιώργος σχετικά με τρέχουσες διαγωνιστικές διαδικασίες όπως τα led: «Όλες οι απόψεις του (σ.σ. κ. Λυκογιώργου) είναι σεβαστές, αλλά σε μια διαδικασία που είναι σε εξέλιξη, κάθε παρέμβαση είναι άστοχη, εν αναμονή των μηχανισμών που είναι επιφορτισμένοι να ελέγχουν όλες τις διαδικασίες» είπε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back