ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Γ. Αμυράς: Μία ακόμη δεντροφύτευση (με την ΟΝΝΕΔ)

Εικόνα του άρθρου Γ. Αμυράς: Μία ακόμη δεντροφύτευση (με την ΟΝΝΕΔ)
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/04/2023, 15:07
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Γιώργος Αμυράς συμμετείχε χτες σε τρεις δεντροφυτεύσεις στα Γιάννενα ως υφυπουργός Περιβάλλοντος. Συμμετείχε όμως και σε μια τέταρτη δεντροφύτευση – αυτή τη φορά με την ιδιότητα και του υποψήφιου βουλευτή Ιωαννίνων.

Τη δεντροφύτευση στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στον περιβάλλοντα χώρο, φυτεύτηκαν γηγενή αειθαλή και φυλλοβόλα δέντρα, ενώ θα ακολουθήσει και η δωρεά ξύλινων στεγάστρων και εξοπλισμού εξωτερικού χώρου.

Στη δενδροφύτευση έλαβαν μέρος μέλη της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων με τον πρόεδρο της οργάνωσης Παναγιώτη Σπανό, ο αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ Ν.Δ. Ιωαννίνων Νίκος Μπούτσικος, το διοικητικό συμβούλιο της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης με την πόεδρο του φορέα, Δήμητρα Στασινού.

Ο κ. Αμυράς αναφέρει σε δήλωσή του: «Στείλαμε ένα διπλό μήνυμα. Βρισκόμαστε στο πλάι των συμπολιτών μας που φιλοξενούνται στη Στέγη Ιωαννίνων. Κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε τα άτομα με αναπηρία και να στηρίξουμε τις οικογένειές τους, ενώ παράλληλα συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, δίνοντας απο κοινού μάχη απέναντι στην κλιματική κρίση».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3