ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Frozen Ambrosia: Ο άλλος τουρισμός

Εικόνα του άρθρου Frozen Ambrosia: Ο άλλος τουρισμός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/11/2016, 17:06
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την ταινία «Frozen Ambrosia» του ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη Constantine Papanikolaou φέρνει στα Γιάννενα η My Adventure και η Fifth Element Adventure Store. Πρόκειται για ένα ski &snowboard adventure film, το οποίο γυρίστηκε αποκλειστικά στα χιονισμένα βουνά της χώρας από έναν δημιουργό, που ήθελε να δείξει σε όλο τον κόσμο, ότι η Ελλάδα είναι και χειμερινός τουριστικός προορισμός για σκι και snowboarding.

Η εκδήλωση-προβολή της ταινίας θα γίνει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ιωαννιτών, με είσοδο 5 ευρώ. « Η My Adventure και η Fifth Element Adventure Store (σ.σ. γιαννιώτικες εταιρίες), θέλοντας να αναδείξουν στο κοινό της Βορειοδυτικής Ελλάδας τη δυναμική που εμφανίζουν τα βουνά της Ηπείρου στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, μέσα από τη διοργάνωση μεγάλων αγώνων ορεινού τρεξίματος και άλλων αθλημάτων, τα οποία προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες στην περιοχή μας, θα παρουσιάσει όλη την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια προς αυτή την κατεύθυνση» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ξεκινήσει με τοποθέτηση από την εκπρόσωπο της «My Adventure-Fifth Element» Mάρα Καλογήρου. Αμέσως μετά ο αθλητής ορεινού τρεξίματος Νίκος Καλοφύρης θα κάνει ομιλία με τίτλο «Το ορεινό τρέξιμο στην Ελλάδα-Η εμπειρία συμμετοχής σε αγώνες», ενώ ο αθλητής της Fifth Element Ηρακλής Μωϋσίδης θα παρουσιάσει το άθλημα του αγωνιστικού-ορειβατικού σκι. Πριν την παρουσίαση της ταινίας από τον ίδιο τον σκηνοθέτη Constantine Papanikolaou, θα προβληθεί ένα ντοκιμαντέρ του αγώνα «Zagori Mountain Running». Στις 18:20, θα προβληθεί η Frozen Ambrosia.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back