Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Φεστιβάλ μοτοσικλέτας στη Θεσσαλονίκη

Εικόνα του άρθρου Φεστιβάλ μοτοσικλέτας στη Θεσσαλονίκη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/05/2017, 12:52
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Από αύριο Πέμπτη 11 και έως την Κυριακή 14 Μαΐου ανοίγει τις πύλες του στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) και στα περίπτερα 3 και 17, το Scooter Moto Festival.

Στόχος είναι η Θεσσαλονίκη να κάνει τo μεγαλύτερο event για τους δύο τροχούς στην Ελλάδα! Για το λόγο αυτό οι διοργανωτές διπλασίασαν σε σχέση με πέρυσι τον εκθεσιακό χώρο και τριπλασίασαν τα παράλληλα events. Ήδη οι εταιρείες μοτοσικλέτας που συμμετείχαν στο SMF 2016 έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους με πολύ μεγαλύτερα περίπτερα.

Περισσότερες φέτος θα είναι και οι εταιρίες με αξεσουάρ και ανταλλακτικά, με αρκετές εξ αυτών να διαθέτουν επιτόπου επώνυμα προϊόντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!

Στο περίπτερο 3 θα γίνει για πρώτη φορά μια παράλληλη έκθεση με 60 custom κατασκευές, θα υπάρχουν πολλά και σημαντικά κλασικά μοντέλα, ενώ παράλληλα θα γίνονται σεμινάρια ασφαλούς και τεχνικής οδήγησης!

Ζωντανή παρουσία θα έχουν και πολλές λέσχες και club μοτοσικλέτας και scooter, που θα φιλοξενούνται στους εσωτερικούς χώρους. Στους αντίστοιχους εξωτερικούς, περισσότερα από 50 νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα για test ride μέσα στο χώρο της ΔΕΘ!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού θα υπάρχει επίδειξη free style από ράμπα 5 μέτρων, αλλά και ακροβατικά show με μοτοσικλέτες, atv και scooter από την ομάδα των φοβερών και τρομερών SXS, όπως επίσης και επίδειξη δεξιοτεχνίας με Trial.

Περισσότερες πληροφορίες στο smf.events

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back