Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Φ. Γεννηματά: «Καμία σχέση ο ΣΥΡΙΖΑ με την Κεντροαριστερά»

Εικόνα του άρθρου Φ. Γεννηματά: «Καμία σχέση ο ΣΥΡΙΖΑ με την Κεντροαριστερά»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/03/2019, 00:17
ΗΠΕΙΡΟΣ

Στην κυβέρνηση, και προσωπικά στον πρωθυπουργό, αλλά και στη ΝΔ, επιτέθηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά σε ομιλία της που πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στην Πρέβεζα, στη Θεοφάνειο Αίθουσα.

«Κατάχρηση της εξουσίας και καθεστωτισμός: αυτό είναι το ύφος και ήθος της κυβέρνησης Τσίπρα. Δεν έχει καμία σχέση με την Κεντροαριστερά. Πρόκειται για έναν πολιτικό και ιδεολογικό αχταρμά που ‘χτυπάει’ τον ελληνικό λαό και διαλύει τη χώρα» τόνισε. Κατηγόρησε δε τον πρωθυπουργό ότι όλο το διάστημα που κυβερνά «στην πραγματικότητα έφτιαξε τη Νέα Δεξιά, με σκληρές αντιλαϊκές πολιτικές και περικοπές».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας για την οικονομία, υποστήριξε ότι «η ζημιά από τη διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξεπερνά τα 200 δις, ενώ 20 δισ. χάθηκαν στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που πέρασαν σε ξένα χέρια». Κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση ότι διέλυσε το ΕΣΥ και ότι επέβαλλε πολλούς έμμεσους φόρους. Για τη ΝΔ, ανέφερε ότι σήμερα εκφράζει «ό,τι πιο συντηρητικό και οπισθοδρομικό».

Η πολιτική εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ είχε και γιαννιώτικο άρωμα. Εξάλλου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε και η πρώτη επίσημη ομιλία του υποψήφιου περιφερειάρχη Ηπείρου Δημήτρη Δημητρίου. Το παρών στην εκδήλωση, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, έδωσαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Νίκος Γκόλας και ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Μάκης Χρυσοστόμου, ο οποίος συμβάλλει τα μέγιστα στον προεκλογικό αγώνα του κ. Δημητρίου…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back