Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κεντροαριστερά: Νικήτρια η Φώφη Γεννηματά-Τι έγινε στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Κεντροαριστερά: Νικήτρια η Φώφη Γεννηματά-Τι έγινε στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/11/2017, 01:09
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Επικεφαλής του νέου φορέα της κεντροαριστεράς η Φώφη Γεννηματά, η οποία επικράτησε του Νίκου Ανδρουλάκη στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Με καταμετρημένο μέχρι στιγμής το 93,8% των εκλογικών τμημάτων η Φώφη Γεννηματά παίρνει το 57,01% των ψήφων, έναντι 42,99% του Νίκου Ανδρουλάκη. 

Στο δήμο Ιωαννιτών με καταμετρημένο το 99,55% των εκλογικών τμημάτων η Φώφη Γεννηματά λαμβάνει το 54,37% (35,03%), έναντι 45,63% (24,99%) του Νίκου Ανδρουλάκη. Σε παρένθεση τα αποτελέσματα του πρώτο γύρου των εκλογών.

Στον δεύτερο αυτό γύρο στα Γιάννενα ψήφισαν 1.832, έναντι 2.362 της πρώτης Κυριακής.

Πανελλαδικά η συμμετοχή στον δεύτερο γύρο ξεπέρασε τις 150.000, που σημαίνει ότι σχεδόν τα τρία-τέταρτα των ψηφοφόρων που έλαβαν μέρος στον γύρο της προηγούμενης Κυριακής επέστρεψαν στις κάλπες σήμερα.

Το Συνέδριο του νέου φορέα, όπου θα συγκροτηθούν και τα όργανα, η κ. Γεννηματά δεν έχει δώσει ακριβές χρονοδιάγραμμα, λέγοντας πως θα γίνει «στον συντομότερο δυνατό χρόνο».


ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Και αυτή την στιγμή της χαράς η σκέψη μου είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε όλους τους ανθρώπους που δοκιμάζονται σκληρά στην Δυτική Αττική», διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι «έχει πλήρη επίγνωση των των ευθυνών που συνεπάγεται η καθαρή εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε «έχω πλήρη επίγνωση των ευθυνών που συνεπάγεται η καθαρή εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες». 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://dpekloges.gr/αποτελέσματα/


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back