Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ευχαριστήρια επιστολή στη Μαιευτική Κλινική ΠΓΝ Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Ευχαριστήρια επιστολή στη Μαιευτική Κλινική ΠΓΝ Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/06/2021, 22:26
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ξένη δημοσίευση

Πριν από λίγες μέρες γίναμε για τρίτη φορά γονείς. Ο τοκετός έλαβε τόπο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπως και οι προηγούμενοι, δέκα χρόνια μετά. 

Βρήκαμε φοβερή υποστήριξη από όλο το προσωπικό, από το χειρουργείο μέχρι τους θαλάμους της μαιευτικής. Μαιευτήρες Γυναικολόγοι, Αναισθησιολόγοι, Ειδικευόμενοι, Νοσηλεύτριες, Μαίες, Προσωπικό Καθαριότητας, Τραπεζοκόμοι και Τραυματιοφορείς και όλοι όσοι ξεχάσαμε, ήταν φοβερά εξυπηρετικοί, ευγενικοί, οργανωμένοι, με χαμόγελο και μία καλή κουβέντα στον ασθενή.

Η επαγγελματική και ταυτόχρονα ανθρώπινη συμπεριφορά όλων δημιούργησε στις ασθενείς αίσθημα ασφάλειας,  ηρεμίας και σιγουριάς.

Η διαδικασία ήταν σαφώς λιγότερο αγχωτική και ο δρόμος προς την ίαση πιο σύντομος.

Όλα αυτά σε ρυθμούς covid, με λιγότερους συνοδούς (πράμα που τηρούνταν αυστηρά) και πολύ περισσότερη δουλειά από το προσωπικό. Προσωπικό που σου έδινε την αίσθηση ότι ήταν συνεχώς εκεί, λες και οι βάρδιες δεν εναλλάσσονταν. 

Αποφασίσαμε λοιπόν σε μια εποχή που πολλοί παραπονιούνται για πολλά, να επικοινωνήσουμε και κάτι καλό, να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους και σε όλες (γιατί είναι κυρίως γυναίκες) και να πούμε στο προσωπικό της μαιευτικής ότι η σκληρή και υπεύθυνη δουλειά τους έχει αποτέλεσμα και φαίνεται, ιδίως την εποχή που διανύουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, λοιπόν.

Ναταλία Μαρούφωφ

Γιώργος Μπόζιος

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back