Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Εσπερινό ΕΠΑΛ στην Ηγουμενίτσα

Εικόνα του άρθρου Εσπερινό ΕΠΑΛ στην Ηγουμενίτσα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/07/2022, 23:31
ΗΠΕΙΡΟΣ

Εσπερινό ΕΠΑΛ πρόκειται να λειτουργήσει στην Ηγουμενίτσα το σχολικό έτος 2022-23. Η σχετική υπουργική απόφαση δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Το ΕΠΑΛ θα λειτουργήσει με τους εξής τομείς: 1. Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος, 2. Διοίκησης και Οικονομίας, 3. Δομικών Έργων, Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, 4. Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων, 5. Υγείας - Πρόνοιας – Ευεξίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ηγουμενίτσας, το προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει εκτενής ενημέρωση αναφορικά με τις εγγραφές και τη φοίτηση στο νέο σχολείο.

 «Η ίδρυση μιας ακόμη  εκπαιδευτικής μας μονάδας στoν Δήμο μας, ως καρπός των εντατικών μας προσπαθειών και της αγαστής μας συνεργασίας με την εκπαιδευτική κοινότητα, τους πολιτικούς-αυτοδιοικητικούς παράγοντες και τους συμπολίτες μας, δίνει νέες ευκαιρίες στην περιοχή μας.

Με τη ίδρυση και λειτουργία του εσπερινού ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας, καλύπτεται πλέον ένα μεγάλο κενό του Δήμου μας, αλλά και ολόκληρου του νομού, ικανοποιώντας το πάγιο αίτημα κυρίως ενηλίκων εργαζομένων συμπολιτών μας, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τη φοίτησή τους στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση ή επιθυμούν την απόκτηση ενός δεύτερου τίτλου» αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος.

ΣΧΟΛΙΑ
Nikoleta Baka
Kalispera na sas rotisw tha borusa na kanw tin egrafi mu fevruario?
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back