Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

Έρχονται «ο Καραφλομπέκατσος και η Σπυριδούλα»

Εικόνα του άρθρου Έρχονται «ο Καραφλομπέκατσος και η Σπυριδούλα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/02/2019, 16:21
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Oι «This Famous Tiny Circus» επιστρέφουν, μετά από έναν χρόνο, στα Γιάννενα με την παράσταση «Ο Καραφλομπέκατσος και η Σπυριδούλα» που βασίζεται σε κείμενο της Λένας Κιτσοπούλου. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Μάρκελλος, ενώ ερμηνεύουν ο Θύμιος Κούκιος και η Ελένη Στεργίου.

Η παράσταση θα ανέβει για δύο βράδια στις 18 και 19 Φεβρουαρίου, στις 21:15, στο θέατρο «Έκφραση» (Αραβαντινού 14).

Ο «Καραφλομπέκατσος» και η «Σπυριδούλα» είναι δυο ιστορίες σύγχρονων ανθρώπων που αναπνέουν, τραγουδούν, κραυγάζουν εγκλωβισμένοι μέσα στα όρια του αστικού κενού τους. Προσώπων που ερωτεύονται, ελπίζουν κι απελπίζονται χτυπώντας με φόρα στα προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά αδιέξοδα που τους προσφέρει η συμβατική ζωή τους, ενώ ταυτόχρονα από-γυμνώνουν την καταπιεσμένη ύπαρξή τους από κάθε ιδέα, μορφή και περιεχόμενο. Αλλάζουν σπίτι, αλλάζουν ρούχα, αλλάζουν δέρμα, αλλάζουν φύλο, αλλάζουν ζωή, φλερτάρουν το θάνατο για να ανακαλύψουν και πάλι άλλο ένα, καινούριο αδιέξοδο. Μα πάντα τραγουδώντας.

Το εισιτήριο κοστίζει 13 ευρώ και 10 ευρώ το μειωμένο. Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο του Θεάτρου και στο καφέ Sherlock coffee maker(δίπλα από την «Έκφραση»).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back