ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Έρχεται το VDSL;

Εικόνα του άρθρου Έρχεται το VDSL;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/06/2020, 16:38
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

H περιπέτεια του VDSL στα Γιάννενα φαίνεται ότι μπαίνει σε νέα φάση και αυτή, προβλέπει εξάπλωση της διαθεσιμότητας. Ήδη, έχουν αρχίσει να ρευματοδοτούνται και να συνδέονται κέντρα. Ωστόσο, οι εργασίες είναι ακόμα σε… προσυνδρομητικό στάδιο, οπότε αν ψάξετε στις πλατφόρμες των παρόχων μάλλον δεν θα βρείτε το σπίτι ή το τηλέφωνό σας.

Τα Γιάννενα είναι από τις πόλεις με τις πιο προβληματικές διαχρονικά συνδέσεις, οι οποίες έχουν κοστίσει σε χρόνο, χρήμα και υποδομές, αλλά δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Οι εταιρίες συνεχίζουν να παρέχουν μέτριας ποιότητας συνδέσεις, πανάκριβες γι αυτό που προσφέρουν και αναξιόπιστες, πεπερασμένης τεχνολογίας.  Οι VDSL συνδέσεις παρέχονται μόνο κοντά στο κέντρο των Ιωαννίνων, επί του παρόντος.


ΣΧΟΛΙΑ
Μιχαήλ
Πληροφοριακά στην Πεδινή έχουμε VDSL τουλάχιστον 3 χρόνια τώρα. Αν το ψάξετε πιστεύω το ίδιο ισχύει και για την Ανατολή. Άρα η διαθεσιμότητα δεν είναι μόνο στο κέντρο των Ιωαννίνων όπως γράφετε στο άρθρο. Ισχύει ομως ότι γενικά είμαστε από τις πιο προβληματικές πόλεις της Ελλάδας. Το δίκτυο είναι εναέριο και τα καλώδια παλιά και σάπια.
George
To VDSL είναι διαθέσιμο σε περιοχές όπως Αμπελόκηπους, Καρδαμίτσια , Σεισμόπληκτα, , Σταυράκι κλπ όποτε λίγο περισσότερο ψάξιμο την επόμενη φορά θα ήταν καλό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back