ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έρχεται… καταιγίδα live

Εικόνα του άρθρου Έρχεται… καταιγίδα live
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/03/2017, 12:07
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Αν μη τι άλλο, η πόλη θα ζήσει μεγάλες συναυλιακές μέρες το προσεχές διάστημα, μέχρι να φύγει και το καλοκαίρι του 2017.Οι συναυλίες είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.

Αυτό το Σάββατο καταρχάς, στον Πολυχώρο Αγορά, η μισή γιαννιώτικη σκηνή παίζει στα γενέθλια του Noisyland recordings. Το στούντιο κλείνει τέσσερα χρόνια ζωής και μαζί του γιορτάζουν, σε μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο, ο Γιώργος Γάκης, οι Norma, οι Folk’n’Roll κ.α.

Την Κυριακή 19 του μήνα το Θυμωμένο Πορτραίτο συνεχίζει τον Angry Jazz μήνα του με τους 3rd Floor Quartet να κάνει μια «εισαγωγή» για τους ακροατές στην τζαζ, με ελεύθερη είσοδο.

Ενδιάμεσα στη βδομάδα, ο Πολυχώρος Αγορά φιλοξενεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ελληνικές μπάντες, τους Lemonostifel (Τετάρτη 22 Μαρτίου, 21:00, εισιτήρια 6 προπώληση και 8 ευρώ ταμείο). Η μπάντα προωθεί τον τρίτο δίσκο της που κυκλοφορεί εδώ και μερικούς μήνες και έρχεται και από τα μέρη μας.Την επόμενη εβδομάδα, έρχεται και το event που περιμένουν πως και πως πολλοί και πολλές στα Γιάννενα: οι Dirty Saints παίζουν στις 24 Μαρτίου στο Bord d’ au (21.30, 6 ευρώ) μαζί με τους Rockin’ Rebel. Η γιαννιώτικη μπάντα δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις… 

Στις 31 Μαρτίου το Factory of Sound φέρνει τον Γιάννη Κότσιρα (13 ευρώ προπώληση ορθίων - 15 ευρώ ταμείο - 25 ευρώ καθήμενοι με ποτό)

Προχωρώντας στον Απρίλιο, στις 6 του μήνα παίζουν στο Rock Bass οι Beggars, οι οποίοι θα εμφανιστούν για δεύτερη φορά μέσα σε 7 μήνες στην πόλη.

Στις 9 Απριλίου, οι Mahakala εμφανίζονται στο Beatnik μαζί με τους One Step from the Edge (εισιτήρια 5 ευρώ).

Στις 27 του μήνα, τον Πολυχώρο Αγορά θα ισοπεδώσουν οι Planet of Zeus και αυτοί στην τακτική τους επίσκεψη στην πόλη. Μαζί τους εμφανίζονται οι Furor  από την Αθήνα , οι Behind The Smokescreen και οι The Randoms. Προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ.

Και κάπου στο βάθος, στις αρχές του καλοκαιριού, αναμένεται η μεγάλη φετινή έκπληξη: ο Μπλέιζ Μπέιλι, πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden, παίζει στις 5 Ιουνίου στον Πολυχώρο Αγορά.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back