Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Έρχεται και ο κόμβος των... καπεταναίων

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/05/2018, 17:30
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Δήμος Ιωαννιτών παρουσίασε και επίσημα τον κόμβο στην ασβεστοκάμινο, στη συμβολή των οδών Εφύρας και Βελουχιώτη και προαναγγέλλει νέες παρεμβάσεις: ενέκρινε τους όρους δημοπράτησης έργων προϋπολογισμού 500.000 ευρώ στο οδικό δίκτυο της περιοχής Τσιφλικόπουλου-Ζευγαριών, με χρηματοδότηση από τον Δήμο Ιωαννιτών. Τα έργα συνίσταται στην αλλαγή και ανακατασκευή ασφάλτου, αντικατάσταση κρασπέδων-πεζοδρομίων και σήμανση των δρόμων.

Ανάμεσα στις παρεμβάσεις, είναι ένας ακόμα κυκλικός κόμβος, στην άλλη άκρη της Εφύρας, στη συμβολή των οδών Καπετάν Κλειδή, Καπετάν Χασιώτη και Καπετάν Λεπενιώτη. Ο κόμβος έχει συνολική διάμετρο 20μ. Προβλέπονται πεζοδρόμια επαρκούς πλάτους, άνω του 1,65 μ καθώς και  μια λωρίδα κυκλοφορίας πλάτους 5,50μ. 

Τέλος  προβλέπεται η κατασκευή κυκλικής νησίδας διαμέτρου 8.00, εκ των οποίων περιμετρικά τα 2.00μ υποβαθμίζονται για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας μεγάλων οχημάτων.

«Ολοκληρώσαμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την πρώτη παρέμβαση στην περιοχή της Εφύρας. Σε μια περιοχή όπου είχαν σημειωθεί πολλά τροχαία ατυχήματα. Δε σταματάμε όμως εδώ. Άμεσα προχωράμε στη δεύτερη φάση τη παρέμβασής μας στην περιοχή αυτή με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών μας» τόνισε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας.

«Είμαι σίγουρος ότι μετά το τέλος του έργου η περιοχή δε θα μοιάζει σε τίποτα με αυτό που βιώνουν σήμερα καθημερινά εκατοντάδες συνδημότες μας που μένουν ή διέρχονται απ’ αυτή», συμπλήρωσε.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3