ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έρχεται η ώρα της «Κατερίνας»

Εικόνα του άρθρου Έρχεται η ώρα της «Κατερίνας»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/04/2017, 23:21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Πέμπτη 20 Απριλίου, στις 21:00, ανεβαίνει στο Πνευματικό Κέντρο η θεατρική παράσταση «Κατερίνα». Η παράσταση ήταν να ανέβει στις 16 Μαρτίου, αλλά είχε αναβληθεί.

Ο Γιώργος Νανούρης διασκευάζει για το θέατρο «Το βιβλίο της Κατερίνας» του Αύγουστου Κορτώ και σκηνοθετεί τη Λένα Παπαληγούρα στον ρόλο της «Κατερίνας», με τον Λόλεκ να τη συνοδεύει μουσικά επί σκηνής live. Στην παράσταση θα συμμετέχει και ο Γιώργος Νανούρης.

Η ιστορία της Κατερίνας αφορά την αληθινή ιστορία της διπολικής μητέρας του Αύγουστου Κορτώ. Η Κατερίνα έχει μόλις αυτοκτονήσει και αρχίζει να αφηγείται τη ζωή της. Φάρμακα, χάπια, σύζυγος και γιος. Αγάπη και μίσος, ομοφυλοφιλία, αυτοσαρκασμός, χιούμορ ανακατεμένο με πόνο, στοργή μέσα από στριγγλιές, και απόπειρες αυτοκτονίας αποτελούν τη χαοτική πραγματικότητα της ηρωίδας που παλεύει με τη διπολική διαταραχή και γραπώνεται από όποιον μπορεί, με αποτέλεσμα να παρασύρει μια ολόκληρη οικογένεια στη δίνη της αρρώστιας της. Η θεατρική παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ιωαννιτών.

Το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ (και 12 ευρώ το μειωμένο). Προπώληση εισιτηρίων: στο ταμείο του Πνευματικού Κέντρου, στα βιβλιοπωλεία Χαρτέξ, Κουμπλομάτης και Αναγνώστης, στο κατάστημα Ίρις και online στο www.ticketservices.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back