ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Εργοτάξιο Ιωαννίνων: Οι κλοπές, ο σύλλογος και η φύλαξη

Εικόνα του άρθρου Εργοτάξιο Ιωαννίνων: Οι κλοπές, ο σύλλογος και η φύλαξη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/02/2024, 14:04
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πριν από μερικές μέρες, ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Μάκης Χρυσοστόμου αποκάλυψε ότι από το εργοτάξιο του Δήμου λείπουν υλικά και καύσιμα.

Ο σύλλογος Εργαζόμενων ΟΤΑ ν. Ιωαννίνων αναγνωρίζει ως πραγματικό το γεγονός, αλλά σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει τη δημοτική αρχή, για την ανάθεση της φύλαξης του χώρου σε εταιρία.

Διαβάστε επίσης: Εργοταξιακές... κλοπές

«Η δημοτική αρχή, ορμώμενη από το πραγματικό γεγονός της απώλειας αντικειμένων από το εργοτάξιο, αντί να προχωρήσει στην προμήθεια εξοπλισμού και την περαιτέρω στελέχωση της υπηρεσίας φύλαξης, αντί να οργανώσει τον χώρο του εργοταξίου ώστε να ασφαλίζονται τα μηχανήματα και τα οχήματα, σχεδιάζει να αναθέσει τη φύλαξη σε ιδιωτική εταιρία» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Επίσης, αναφέρει ότι η εταιρία ξεκίνησε να σχεδιάζει τη φύλαξη του χώρου πριν υπογραφεί η σύμβαση.

«Όχι μόνο ιδιωτικοποίηση δηλαδή αλλά και στημένος διαγωνισμός¨» τονίζει ο σύλλογος και συμπληρώνει: «Ο σύλλογός μας, παρακολούθησε πολύ προσεκτικά την απόφαση να ασκηθεί μήνυση κατά αγνώστων για τις απώλειες αντικειμένων από το εργοτάξιο εκτιμώντας ότι είναι ευθύνη και αρμοδιότητα της δημοτικής αρχής να το πράξει» καθώς και ότι «δεν πρόκειται να επιτρέψουμε ούτε στην Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων, ούτε σε κανένα να κατασυκοφαντεί γενικά και αόριστα τους δημοτικούς υπαλλήλους για να νομιμοποιήσει τις ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΣΕ ΚΑΙ ..ΒΑΡΑ
ΤΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ....... ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ .... ΖΗΤΩ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ...... ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ << ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!! >> ΙΔΙΩΤΙΚΑ , ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ........ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ !!! ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΤΙΣ ...... ΜΕΤΡΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΟΧΙ ΛΙΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ .... Ε ΡΕ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ....... ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ .....
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back