ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Εργοταξιακές… κλοπές

Εικόνα του άρθρου Εργοταξιακές… κλοπές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/02/2024, 21:43
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ένα ιδιαίτερο σοβαρό ζήτημα προκύπτει για τον Δήμο Ιωαννιτών. Κι αυτό αφορά κλοπές εξαρτημάτων και καυσίμων από το εργοτάξιο.

Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Δημοτική Επιτροπή αποφάσισε να προχωρήσει σε μήνυση για κλοπές που διαπιστώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι η εκτίμηση ότι οι κλοπές από το εργοτάξιο αποτελούν μια πραγματικότητα εδώ και 14 χρόνια! Και φυσικά, αν ισχύει κάτι τέτοιο, προκύπτει το εύλογο ερώτημα γιατί δεν έγιναν μηνύσεις νωρίτερα.

Τίθενται όμως και άλλα ζητήματα. Και το κυριότερο έχει να κάνει με την οργάνωση, τον έλεγχο και τη φύλαξη του εργοταξίου, όπου έχουν συγκεντρωθεί κάθε είδους εξαρτήματα και μεταλλικά στοιχεία. Υπάρχουν δε αρκετά ακινητοποιημένα οχήματα, παλιοί κάδοι, κολόνες ακόμα και μπάζα. Μια κατάσταση που κάθε άλλο παρά συμβάλλει στην εικόνα ενός οργανωμένου εργοταξίου.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μάκης Χρυσοστόμου, σε δηλώσεις του, ανέφερε πως στον έναν μήνα από την ανάληψη των καθηκόντων, διαπιστώθηκε ότι λείπουν 300 λίτρα πετρέλαιο, μπαταρίες και εξαρτήματα μηχανημάτων. Δεν απέκλεισε δε το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η δημοτική αρχή στη λύση της 24ωρης φύλαξης με σεκιούριτι.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back