ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εργαστήρι φωνητικής στο Politheatro

Εικόνα του άρθρου Εργαστήρι φωνητικής στο Politheatro
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/11/2019, 13:40
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To Politheatro (Δημάρχου Ιωαννίδη 4) διοργανώνει workshop φωνητικής και τραγουδιού με τη Φιόνα Λαμπρίδη, στις 14 Δεκεμβρίου (11:00-17:00, κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ). Οι συμμετέχοντες καλούνται να επιλέξουν ένα τραγούδι που θα ήθελαν να δουλέψουν πάνω σε αυτό κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


H Φιόνα είναι ελληνογερμανικής καταγωγής γεννημένη στην Ελλάδα. Διπλωματούχος δραματική σοπράνο – με μεγάλη εμπειρία διδασκαλική αλλά και σολιστική ως ερμηνεύτρια κλασσικού ρεπερτορίου, αλλά και ως ερμηνεύτρια της blues-pop-rock μουσικής. Έχει συμμετάσχει σε πολλούς δίσκους και τον Μάιο του 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο της ολοκληρωμένο solo album «You heal my heart» με τραγούδια που έχει συνθέσει η ίδια, αλλά και σε συνεργασία με τον Albert Παναγιωτόπουλο, σε παραγωγή και ενορχήστρωση του Νίκου Αντύπα..

 Το εργαστήρι απευθύνεται σε επαγγελματίες καλλιτέχνες τραγουδιστές και ηθοποιούς, σε ερασιτέχνες που θέλουν να έρθουν σε επαφή με την τέχνη του τραγουδιού και να μάθουν βασικές τεχνικές της φωνητικής,  σε ανθρώπους που θέλουν να θεραπεύσουν την φωνή τους από κακή χρήση ή κούραση, σε στελέχη εταιρειών, επιστήμονες, δημοσιογράφους, ομιλητές, που θέλουν να βελτιώσουν την ικανότητά τους στην παρουσίαση, την ομιλία καθώς και την διαχείριση του άγχους, σε όσους επιθυμούν να δώσουν εξετάσεις σε δραματικές σχολές ή θέλουν την ψυχική και πνευματική τους αυτοβελτίωση.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back