Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Επτά αυτόφωρα σε όλη την Ήπειρο

Εικόνα του άρθρου Επτά αυτόφωρα σε όλη την Ήπειρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/04/2017, 14:10
ΗΠΕΙΡΟΣ

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Αναλυτικότερα:

• Συνελήφθη, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 29χρονος Αλβανός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης δεκατριών μηνών και χρηματικής ποινής 3.000 ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

• Συνελήφθη, στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 41χρονος Αλβανός, διότι μετέφερε με το αυτοκίνητό του, προς το εσωτερικό της χώρας, έναν 28χρονο χωρίς νόμιμα έγγραφα.

• Συνελήφθη, στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 26χρονος Ρουμάνος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις αρχές της Ρουμανίας, σύμφωνα με το οποίο διώκεται για παραβάσεις του ΚΟΚ.

• Συνελήφθη, στην Καλλιθέα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 31χρονος Αλβανός, σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen καθώς  και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής 3.000 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

• Συνελήφθη, στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 53χρονος Έλληνας, διότι στην κατοχή του καθώς και σε έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 32,8 γραμμαρίων καθώς και 22 ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.

• Συνελήφθη, στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 20χρονος Έλληνας, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε σκανκ, βάρους 4,8 γραμμαρίων.

• Συνελήφθη, στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 28χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου καθώς  και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης δεκατριών μηνών και χρηματικής ποινής 1.500 ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back