Oikonomou pisoi
ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα

Εικόνα του άρθρου Επίσκεψη Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/09/2017, 01:29
ΕΛΛΑΔΑ

Αύριο Πέμπτη στις 15:30 στο Μέγαρο Μαξίμου θα γίνει η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο κυβερνητικών αντιπροσωπειών και στη συνέχεια οι δύο ηγέτες θα παραχωρήσουν κοινές δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Νωρίτερα στις 14.00 ο Εμανουέλ Μακρόν θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου στις 19:00, ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Γαλλίας θα απευθύνουν ομιλίες στον Λόφο της Πνύκας.

Στις 21.00 το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος θα παραθέσει επίσημο δείπνο στον Γάλλο ομόλογό του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Για τις 10 το πρωί της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού και του Γάλλου Προέδρου με Έλληνες και Γάλλους επιχειρηματίες στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Γαλλικού Πρακτορείου ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον υπουργό Οικονομίας Μπρουνό Λε Μερ, την υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ναταλί Λουαζό και 40 γάλλους επιχειρηματίες, θα στείλει στην Ελλάδα «ένα μήνυμα εμπιστοσύνης για την ανάκαμψη».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back