Επίδομα παραμεθορίου: «Εν καιρώ…»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/10/2021, 18:21

Ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Σταύρος Καλογιάννης επανήλθε για το επίδομα παραμεθόριων περιοχών για τους αστυνομικούς, για να πάρει μια ακόμα «ήξεις αφήξεις» απάντηση, αυτή τη φορά από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη. Του απάντησε ότι τα οικονομικά θέματα των αστυνομικών «θα εξεταστούν στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής για τους μισθούς και τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, κατά την κατάρτιση του προϋπολογισμού και του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής». Κοινώς, όπως κάθε άλλο οικονομικό ζήτημα, τα τελευταία δέκα χρόνια, στην Ελλάδα.

Ο κ. Σκυλακάκης παραθέτει σχεδόν το ίδιο πλαίσιο, που παρέθεσε και ο υπουργός ΠροΠο Τάκης Θεοδωρικάκος σε αντίστοιχη ερώτηση του κ. Καλογιάννη, αναφέροντας επιπλέον ότι το επίδομα, στην ηπειρωτική μεθόδιο (Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη(), κατάβάλλεται μόνο στις μονάδες προκάλυψης και όχι στα σώματα ασφαλείας.

«Συνεπώς, η χορήγηση του ως άνω επιδόματος δεν συναρτάται με παροχή υπηρεσίας σε παραμεθόριες (εν γένει) περιοχές» αναφέρει ο υπουργός.

Οπότε…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back