Λυκ πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έπαινος στη «Δωδώνη»

Εικόνα του άρθρου Έπαινος στη «Δωδώνη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/01/2019, 17:52
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Όμιλος για την UNSECO Πειραιώς και Νήσων τίμησε τη γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» για τη συνεισφορά της στο πρόγραμμα «Δομές Αντιμετώπισης της φτώχειας»

Το βραβείο παρέλαβε η Βίκυ Παπουτσάκη, marketing manager της εταιρίας,  σε εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου «Καμίνι».

Η γαλακτοβιομηχανία πρόσφερε τα τελευταία δύο χρόνια περισσότερους από 8,5 τόνους προϊόντων στο σωματείο, για τη στήριξη ανθρώπων που βρίσκονται ανάγκη.

 «Η σημερινή βράβευση αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους εμάς στην οικογένεια της ‘Δωδώνη’, καθώς η ανιδιοτελής προσφορά σε ενέργειες για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, αποτελεί προτεραιότητα» τόνισε η κα Παπουτσάκη.

Πρόσθεσε ακόμα ότι η γαλακτοβιομηχανία υλοποιεί ετησίως «ένα ευρύ πρόγραμμα ενεργειών εταιρικής ευθύνης, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, που θέτει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία».

Επίσης, η εταιρία έκοψε την πίτα της, παρουσία του προέδρου της Μάικλ Ο' Νηλ, ο οποίος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τη συνεισφορά τους στις επιτυχίες της εταιρίας και ευχήθηκε σε όλους όπως και στις οικογένειές τους υγεία και ευτυχία για το νέο έτος. Επτά τυχερούς ανέδειξε η κληρωτίδα, στους οποίους δόθηκαν χρηματικά ποσά και ταξίδια.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back