Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Επαγγελματική» νίκη ο ΠΑΣ

Εικόνα του άρθρου «Επαγγελματική» νίκη ο ΠΑΣ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/02/2017, 21:43
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με σκορ 1-0, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του «συνήθους υπόπτου» Πέδρο Κόντε, ο ΠΑΣ πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Κέρκυρα. Ο ΠΑΣ έπαιξε παιχνίδι συντήρησης, φρόντισε να μην εκτεθεί στις επιθέσεις του αντιπάλου που πίεσε, ειδικά στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.  Το παιχνίδι δεν διεκδικεί κάποιο ποδοσφαιρικό τίτλο, καθώς και οι δύο ομάδες ήταν αρκετά διστακτικές, ενώ δεν έλειψαν και οι φορές που οι παίκτες έπαιξαν σκληρά. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε όταν στο 17ο λεπτό ο Ντιμιτρόφσκι έκανε το πέναλτι, καθώς η μπάλα σταμάτησε στο απλωμένο του χέρι. Ο Πέδρο Κόντε δεν άφησε περιθώρια στον Κουτσαβασίλη και έκανε το 1-0. Για μια ακόμα φορά, ο Βιδάλ πάσαρε με την άνεση που… αναπνέει, αλλά έγινε και στόχος των αντίπαλων αμυντικών που το «σήκωσαν» αρκετές φορές με φάουλ.

Στο δεύτερο μέρος η Κέρκυρα μπήκε πιο δυνατά, ο Τουράμ είχε την ευκαιρία με κεφαλιά να ισοφαρίσει, αλλά και αυτή ήταν μια από τις λίγες καλές στιγμές του ματς. Από την άλλη, ο ΠΑΣ πλησίασε στο γκολ με τον Κόντε, αλλά και πάλι σε φάσεις που δεν είναι οι ευκαιρίες που αφήνουν το κοινό με ανοιχτό το στόμα

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ναδάλες, Μιχαήλ, Μπέριος, Κοζορώνης (89' Κοζορώνης), Λίλα, Ακόστα, Βιδάλ (74' Γιάκος), Ζάιρο (79' Κοροβέσης), Κόντε.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτσαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ζορμπάς (83' Ονίλο), Γκόμες, Σπίνουλας, Ανδρεόπουλος (74' Κόντος), Ιωάννου, Επστάιν, Ζαραδούκας (64' Γεωργακόπουλος), Τουράμ, Νίκιτς.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back