ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ενότητα Πολιτών: «Τον πρώτο λόγο έχει η πολιτική ηγεσία»

Εικόνα του άρθρου Ενότητα Πολιτών: «Τον πρώτο λόγο έχει η πολιτική ηγεσία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/10/2020, 16:55
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με την «εργασιακή ειρήνη» να… αναζητείται στον Δήμο Ιωαννιτών, η δημοτική παράταξη «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα» με επικεφαλής τον Θωμά Μπέγκα εκφράζει σε ανακοίνωση την έντονη ανησυχία της για την αναστάτωση που επικρατεί σε πολλές υπηρεσίες του Δήμου.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ιωαννίνων είχε κηρύξει για σήμερα δίωρη στάση εργασίας λόγω μιας ακόμη μετακίνησης προϊσταμένου υπηρεσίας ενώ είχε καταγγείλει ότι η δημοτική αρχή Ιωαννίνων αρνείται οποιαδήποτε συνάντηση μαζί του.

Διαβάστε εδώ:

Άλλη μια μετακίνηση εργαζόμενου προκαλεί αντιδράσεις

Η παράταξη του κ. Μπέγκα κάνει λόγο για έναν «σύστημα που βρίσκεται σε νευρική κρίση η οποία οδηγεί σε μειωμένη απόδοση της προσπάθειας για παραγωγή του όποιου έργου».

Καλεί δε όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν το μέρος της ευθύνης που τους αναλογεί, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι σε τέτοιου είδους καταστάσεις τον πρώτο λόγο για την επίτευξη συνεννόησης έχει η πολιτική ηγεσία... «Σε διαφορετική περίπτωση, αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί, μόνος χαμένος θα είναι ο δήμος μας και οι πολίτες του» τονίζει η «Ενότητα Πολιτών».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back