Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Ενδιάμεση προετοιμασία» για τον ΠΑΣ

Εικόνα του άρθρου «Ενδιάμεση προετοιμασία» για τον ΠΑΣ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/10/2017, 21:44
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοκληρώθηκε και η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ, στην «ενδιάμεση προετοιμασία» της ομάδας που προσπαθεί να επανέλθει δριμύτερη μετά από τη μέτρια εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Με τους τραυματισμούς να δημιουργούν φανερά κενά στην ομάδα και το γκολ να μην έρχεται, ούτε εύκολα, ούτε και… δύσκολα όμως, ο ΠΑΣ βρέθηκε μετά από έξι παιχνίδια στην 11η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς. Πέρυσι, όταν το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας είχε φτάσει στην 6η αγωνιστική (με τα… μπρος-πίσω λόγω των αναβολών κ.λπ.), ο ΠΑΣ είχε 11 βαθμούς με τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα.

Φέτος, η απουσία του Κόντε σε πρώτη φάση, αλλά και του Ροντρίγκες που ήρθε με υποσχέσεις, αλλά θα πάρει καιρό ακόμα η επάνοδός του, έχει στερήσει τον ΠΑΣ από το σκοράρισμα. Ο Χαλκιαδάκης το παλεύει, ενώ ο Γιάκος δεν είναι σε καμία περίπτωση «φουνταριστός».

Σήμερα, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις επιθετικής τακτικής σε περιορισμένο χώρο και στο τελείωμα διπλό με την επίβλεψη πάντα του τεχνικού της ομάδας κ. Πετράκη κάνοντας παρατηρήσεις και βελτιώσεις στις φάσεις.

Επόμενη προπόνηση για τον ΠΑΣ,  αύριο Σάββατο στις 10.30 στο ΠΕΑΚΙ.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back