ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένας πρόσφυγας με τα χρώματα του Νικηφόρου Ανατολής

Εικόνα του άρθρου Ένας πρόσφυγας με τα χρώματα του Νικηφόρου Ανατολής
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/02/2017, 18:01
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τρία χρυσά κατέκτησαν οι αθλητές και αθλήτριες του Νικηφόρου Ανατολής στο διεθνές τουρνουά τζούντο «Πατρίδα» που έγινε στον Εύοσμο, την περασμένη Κυριακή. Στους αγώνες πήραν μέρος αθλητές από τη Γεωργία, τα Σκόπια, τη Βουλγαρία, την Κύπρο και την Τουρκία. 

Ο Α.Σ. Νικηφόρος Ανατολής Ιωαννίνων κατέκτησε τρία χρυσά με τους Άρη Ζάραγκα στα 50 κιλά των Παίδων Α, τη Μαρίνα Αγγέλη στα 57 κιλά των Νεανίδων, και τον  Δημήτρη Διαμάντη στα 30 κιλά των Τζούνιορ Α. Τα πέντε ασημένια μετάλλια πήραν οι Χρήστος Τασιόπουλος στα 60 κιλά των Εφήβων, Μάθιου Ρέιτ Γεωργούλας στα 66 κιλά των Εφήβων, Πέτρος Ρέιτ Γεωργούλας στα 81 κιλά των Εφήβων, Βασίλης Λαγός στα 55 κιλά των Παίδων Α, και Παναγιώτης Διαμάντης στα 33 κιλά των τζούνιορ Α. 

Τα δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Αννίτα Τασιοπούλου στα 45 κιλά των κορασίδων Β και ο Τάρεκ Νάνι στα 81 κιλά των Ανδρών. 

Ο Νάνι είναι σύριος πρόσφυγας, πρωταθλητής Συρίας στους νέους άνδρες το 2013. Ο κ. Ζάραγκας τόνισε ότι η εμφάνιση του συλλόγου ήταν πολύ καλή και ότι «παρά το βαθμό δυσκολίας των αναμετρήσεων οι αθλητές του Νικηφόρου κατέκτησαν παιχνίδια και πλασαρίστηκαν στην πλειονότητά τους σε οκτώ τελικούς. Η προσπάθεια συνεχίζεται σκληρά ενόψει και των προσεχών πανελληνίων πρωταθλημάτων».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back