Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένας γλωσσικός διαγωνισμός στο Συρράκο

Εικόνα του άρθρου Ένας γλωσσικός διαγωνισμός στο Συρράκο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/07/2024, 09:36
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Για 10η χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Συρράκο, στο συνεδριακό Κέντρο «Κ. Κρυστάλλης», ο γλωσσικός διαγωνισμός για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου «Ελλήνων... Λόγος», την Τρίτη 13 Αυγούστου, στις 18:00..

Τον γλωσσικό διαγωνισμό διοργανώνει ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων και η Δημοτική Κοινότητα Συρράκου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι έλκουν την καταγωγή τους από τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων. Οι δηλώσεις συμμετοχής των μαθητών θα γίνουν στη γραμματεία του «Ελλήνων …λόγος» πριν την έναρξη του διαγωνισμού.

Στους τρεις πρώτους νικητές από κάθε μαθητική βαθμίδα (Γυμνασίου – Λυκείου), θα δοθούν δωροεπιταγές στις 14 Αυγούστου, σε ειδική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία του Συρράκου και πριν την έναρξη του παραδοσιακού πανηγυριού.

«Πεποίθηση των διοργανωτών είναι ότι ο πρωτοποριακός και πρωτότυπος για τα ελληνικά δεδομένα διαγωνισμός θα συμβάλει στην περαιτέρω εξύψωση του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και έχει ως σκοπό τη διεύρυνση και ενίσχυση των γλωσσικών δυνατοτήτων των μαθητών μέσα από μια αγωνιστική δοκιμασία με αντικείμενο την Ελληνική Γλώσσα , κάτι που αποτελεί επιτακτική ανάγκη τις δύσκολες εποχές που ζούμε» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3