Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα σύγχρονο γήπεδο στα Σερβιανά

Εικόνα του άρθρου Ένα σύγχρονο γήπεδο στα Σερβιανά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/09/2016, 18:35
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

O δήμος Δωδώνης απέκτησε το πρώτο γήπεδό του με συνθετικό τάπητα έκτης γενιάς, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του. Πρόκειται για το γήπεδο Σερβιανών, το οποίο είναι πλέον έτοιμο για χρήση.

Το έργο είχε δημοπρατηθεί τον Αύγουστο του 2015 με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ. Το ποσό αυτό διέθεσαν κατά 50% ο δήμος Δωδώνης και κατά 50% η Περιφέρεια Ηπείρου.

Τον τελευταίο μήνα τοποθετήθηκε ο συνθετικός χλοοτάπητας ενώ ανακαινίστηκαν πλήρως τα αποδυτήρια με τη βοήθεια και την προσωπική εργασία των ανθρώπων της ποδοσφαιρικής ομάδας των Σερβιανών.

«Πρόκειται για ένα πραγματικό στολιδι. Είναι ένα υπερσύγχρονο γήπεδο όχι μόνο για τα δεδομένα του Δήμου μας αλλά και ολόκληρου του νομού Ιωαννίνων. Είναι γεγονός ότι οι υπάρχοντες αθλητικοί-αγωνιστικοί χώροι είναι περιορισμένοι και οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες» αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης. Ο κ. Ντακαλέτσης υπενθύμισε δε ότι βρίσκεται υπό κατασκευή και το γήπεδο της Μουσιωτίτσας που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Θεοχάρης υπογράμμισε ότι η ανάπλαση του γηπέδου αποτελούσε πάγιο αίτημα όχι μόνο της ομάδας των Σερβιανών αλλά και ολόκληρου του χωριού. «Η ομάδα των Σερβιανών θα επιστρέψει στο 'σπίτι' της και πέραν των άλλων θα απαλλαγεί από ένα σημαντικό οικονομικό κόστος, το οποίο κατέβαλλε μέχρι σήμερα ώστε να αγωνίζεται στο ΠΕΑΚΙ. Θεωρούμε ότι το νέο γήπεδο θα αποτελέσει έναν αθλητικό πυρήνα και θα δώσει ανάσα για όλες τις ομάδες του δήμου μας», κατέληξε ο κ. Θεοχάρης.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back