Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένα πολύ κακό απόγευμα…

Εικόνα του άρθρου Ένα πολύ κακό απόγευμα…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/11/2017, 21:23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προδομένος από τα αμυντικά του λάθη, ο ΠΑΣ έχασε με 4-2 από τον Απόλλωνα, συνεχίζοντας την κάκιστη πρόσφατη παράδοσή του στη Ριζούπολη. O Απόλλωνας μπήκε πολύ δυνατά και με ηγέτη τον Ανιέτε, «ανακάτεψε» τον ΠΑΣ που από τη μέση και πίσω ήταν προβληματικός: Απουσία πίεσης, κακά μαρκαρίσματα και αποτέλεσμα, στο 26’ ο Μπαρτολίνι να ανοίξει το σκορ μετά από εκτέλεση φάουλ, πηδώντας πάνω από όλους.

Ο ΠΑΣ κάπου εκεί (όπως συνηθίζει) συνήλθε και στην πρώτη του ευκαιρία, ισοφάρισε με άπιαστη κεφαλιά του Μαυροπάνου, ο οποίος δεν πανηγύρισε καθώς έχει περάσει πολλά χρόνια στους «μικρούς» του Απόλλωνα. Τρία λεπτά αργότερα, ο Κόντε με νέα κεφαλιά έβαλε μπροστά τον ΠΑΣ, που φαινόταν ότι έχει τον έλεγχο. Στο 38’ όμως, ο Βελλίδης έκανε κακή έξοδο, η μπάλα χτύπησε στον Τζημόπουλο και ο Απόλλωνας ισοφάρισε.

Το δεύτερο ημίχρονο  ξεκίνησε με τον ΠΑΣ πιο σταθερό. Εκεί όμως που το παιχνίδι είχε «ησυχάσει»,μια απερισκεψία του Τζημόπουλου στο χώρο του κέντρου έβγαλε «δύο με έναν» τους απολλωνιστές, με τελευταίο αποδέκτη το δαιμόνιο Ανιέτε. Αυτός, με κοφτή ντρίμπλα πέρασε τον Μαυροπάνο που τον ανέτρεψε καθαρά: πέναλτι και 3-2. Στο 86’ από νέο λάθος, αυτή τη φορά του Μαυροπάνου, ο Αλμπάνης έκανε το 4-2 μετά την προσπάθεια του Χουάρες που έπιασε ο Βελλίδης. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Κόντε μείωσε (ξανά με κεφαλιά), σε 4-3. 

ΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Ντάσιος, Κύργιας (12' Μπαρτολίνι), Μπιτζιμίν, Κούρος, Παπάζογλου, Κονέ, Αλμπάνης, Μαάτσι, Ανιέτε (90' Μενδρινός), Καστιγέχος (70' Χουάρες). 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας (70' Καρανίκας), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος (80' Μπουκουβάλας), Μιχαήλ, Ναδάλες, Νικολιάς, Λίλα, Γιάκος, Χαλκιαδάκης (69' Σολτάνι), Κόντε. 


FcTables.com



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back