ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένα ματς που χάθηκε νωρίς…

Εικόνα του άρθρου Ένα ματς που χάθηκε νωρίς…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/09/2017, 23:12
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μόλις στο 14ο λεπτό, ο ΠΑΣ βρέθηκε να χάνει με 2-0 από έναν Παναθηναϊκό που, σπρωγμένος από τον κόσμο και από την ανάγκη, μπήκε τσαμπουκαλεμένος στο παιχνίδι. Ο ΠΑΣ, ο οποίος ξεκίνησε το ματς με έντεκα Έλληνες στην ομάδα, πετυχαίνοντας ένα ασυνήθιστο ρεκόρ για το σύγχρονο ποδόσφαιρο (αν δεν πρόκειται για ομάδα της Βασκίας), βρέθηκε πίσω μόλις στο 11’ από αυτογκόλ του Μιχαήλ: ο Χουλτ έκανε τη σέντρα, ο Χίλιεμαρκ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Μιχαήλ και κατέληξε στα δίχτυα. Μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Μολίνς άφησε ακίνητο τον Βελλίδη και με χτύπημα φάουλ έκανε το 2-0. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει στο 24’ με σουτ του Χαλκιαδάκη που έδιωξε με υπερένταση ο Βλαχοδήμος.  

Ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να φαίνεται άτρωτος αμυντικά. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ μπήκε ζητώντας κάτι παραπάνω, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που είχε καλύτερες στιγμές, κυρίως σε αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές, ο Χίλιεμαρκ έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3-0 στο 60’.

Επίσης, ο Βελλίδης έσωσε το γκολ στο 67’, όταν ο Μολίνς πέρασε την άμυνα και σούταρε στην κλειστή γωνία. Ο ΠΑΣ έμεινε με μια μόνο νίκη σε έξι αγώνες, μετά το σφύριγμα της λήξης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέντο, Χουλτ, Σιλά, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ (78' Δώνης), Άλτμαν (60' Λουντ), Βιγιαφάνιες (69' Μουνιέ), Μολίνς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας (65' Ναδάλες), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (56' Κόντε), Μανθάτης (59' Σολτάνι), Χαλκιαδάκης, Γιάκος.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back