Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα κλικ για την ψυχική υγεία

Εικόνα του άρθρου Ένα κλικ για την ψυχική υγεία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/09/2016, 13:47
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαγωνισμό-έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Ένα Κλικ για την Ψυχική Υγεία» διοργανώνει η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (Ε.Ψ.Ε.Π.), στο πλαίσιο των δράσεων του 6ου φεστιβάλ ψυχικής υγείας για τον φετινό εορτασμό της 10ης Οκτωβρίου ως παγκόσμιας ημέρας ψυχικής υγείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με τη δράση επιδιώκεται η προώθηση της αξίας και σημασίας της ψυχικής υγείας μέσα από την οπτική-φωτογραφική απόδοση και απεικόνιση σύγχρονων κοινωνικών θεμάτων στην κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης του θεατή-αποδέκτη του μηνύματος του φωτογραφικού έργου. 

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όσοι ασχολούνται με τη φωτογραφία, είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά, άνω των 18 ετών. Ως ημερομηνία λήξης υποβολής της αίτησης συμμετοχής στον διαγωνισμό-έκθεση ορίζεται η 30η Σεπτεμβρίου. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται δεκτή μόνο στην ηλεκτρονική διεύθυνση epsep_fotografia2016@yahoo.com, με την αποστολή από τον ενδιαφερόμενο ηλεκτρονικού αρχείου, στο οποίο εμπεριέχεται η αίτηση συμμετοχής του και η διαγωνιζόμενη φωτογραφία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα www.epsep.gr και στο τηλέφωνο 26510-39820 (τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00-14:00).

H έκθεση φωτογραφίας θα φιλοξενηθεί από 7 έως 10 Οκτωβρίου, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», στα παλιά σφαγεία. Ο διαγωνισμός και η έκθεση φωτογραφίας είναι μία δράση που υλοποιείται από την Ε.Ψ.Ε.Π. με την υποστήριξη της Α.Μ.Κ.Ε. «Έντευξις», διοργανώτριας του Photometria International Photography Festival.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back