Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Film office στο Πνευματικό Κέντρο

Εικόνα του άρθρου Film office στο Πνευματικό Κέντρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/09/2020, 15:01
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεκινά το Epirus Film Festival, το οποίο διοργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου CIAK μέσω του Interreg «Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020» που αφορά τη δημιουργία ενός Γραφείου Προώθησης, Υποδοχής και  Εξυπηρέτησης Κινηματογραφικών Παραγωγών (Film Office). 

Το promotional event που ήταν να γίνει στο Μουσείο Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων, λόγω των καιρικών συνθηκών, μεταφέρεται στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών, την ώρα που είχε προγραμματιστεί, στις 19:30. Στις 21:30, θα προβληθεί η αργεντίνικη ταινία «Το κόλπο του αιώνα». Τις επόμενες δύο ημέρες, το φεστιβάλ αναμένεται, εκτός (καιρικού) απροόπτου να γίνει στο Μουσείο Αργυροτεχνίας (για περισσότερες πληροφορίες εδώ).

Το φεστιβάλ διοργανώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας 2014-2020. 

To ευρωπαϊκό έργο CIAK στοχεύει να προωθήσει την αξιοποίηση των εμπλεκόμενων περιοχών της Απουλίας και των ελληνικών Περιφερειών με την εφαρμογή πρωτοβουλιών που συνδέονται με τον οπτικό-ακουστικό τομέα όπως η δημιουργία FilmOffices, η διοργάνωση κινηματογραφικών φεστιβάλ και εργαστηρίων σεναριογραφίας και η παραγωγή ταινιών μικρού μήκους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back