Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα έλατο για τις εντυπώσεις

Εικόνα του άρθρου Ένα έλατο για τις εντυπώσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/12/2017, 13:08
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δεν θα στολίσει τελικά η δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα» ένα «κανονικό χριστουγεννιάτικο δέντρο» στην κεντρική πλατεία της πόλης των Ιωαννίνων, μετά την απόρριψη του αιτήματός της για έκδοση σχετικής άδειας από τη δημοτική αρχή. Η παράταξη του Άρη Μπαρτζώκα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, αποφάσισε να σεβαστεί την απόφαση του Δημαρχείου, την οποία όμως χαρακτηρίζει «άδικη και αδικαιολόγητη». Υπογραμμίζει δε την υποχρέωση της παράταξης να είναι νομοταγής («να μην εκθέσει σε παράνομη δραστηριότητα το συνεργείο που οικειοθελώς προσφέρθηκε να μας βοηθήσει» αναφέρει), όπως οφείλει «να κάνει μια παράταξη που διεκδικεί την ηγεσία του Δήμου», στέλνοντας και ένα μήνυμα για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τα «Γιάννενα Τώρα» χαρακτηρίζουν επίσης τα επιχειρήματα της δημοτικής αρχής περί στατικότητας της πλατείας αλλά και μη έγκαιρης υποβολής του αιτήματος «φαιδρά». «Απλώς για άλλη μια φορά η δημοτική αρχή δείχνει ότι δεν θέλει να έχει καμία γόνιμη αλληλεπίδραση ούτε με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις ούτε με τους δημότες» τονίζει.

Τέλος κάνει γνωστό ότι το ποσό που είχε συγκεντρωθεί για το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα μέλη της παράταξης, θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Από την όλη υπόθεση της παράταξης «Γιάννενα Τώρα», με άλλα λόγια, έμειναν μόνο οι εντυπώσεις.  


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back