ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΜΔΥΔΑΣ: Παρέμβαση υπέρ της Τεχνικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου ΕΜΔΥΔΑΣ: Παρέμβαση υπέρ της Τεχνικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/01/2024, 17:34
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

  Η ΕΜΔΥΔΑΣ Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας, η πρωτοβάθμια ένωση των διπλωματούχων μηχανικών που εργάζονται στη δημόσια διοίκηση, παρεμβαίνει με ανακοίνωσή της για την υπόθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Αναφέρει ότι έλαβε γνώση του εγγράφου του Συμβουλίου Διοίκησης, με το οποίο «κατηγορούνται οι συνάδελφοί μας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών με αόριστες και αστήρικτες μομφές, με αποτέλεσμα να εξαναγκασθούν -τα μέλη μας- ο προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και ο προϊστάμενος του Τμήματος Μελετών σε παραίτηση από τις θέσεις ευθύνης τους».

Η Ένωση τονίζει ότι οι μηχανικοί λειτουργούν και ελέγχονται βάσει του θεσμικού πλαισίου του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα και της τεχνικής νομοθεσίας. «Με το συγκεκριμένο έγγραφο δημιουργείται κλίμα εκφοβισμού και αμφισβητείται η επάρκεια της εργασίας των εργαζομένων στην Τεχνική Υπηρεσία» προσθέτει και καταλήγει ζητώντας την ανάκληση του εγγράφου, αίτημα που κατέθεσε και στη συνεδρίαση, παρουσία των εργαζόμενων της Τεχνικής Υπηρεσίας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back