Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 16-01-2019, 15:58
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ομάδα επιλέκτων που θα παίξει με τους «EuroLegends 2004», την εθνική που πήρε το Euro στην Πορτογαλία δηλαδή στις 20 Φεβρουαρίου στις 16.00, στους «Ζωσιμάδες», θα αποτελείται από τους Ξενοφώντα. Γήττα, Γιώργο Σίμο, Αθανάσιο. Κουβεντάρη, Παύλο  Βαρτζιώτη, Στράτο, Γκαρόζη, Λάζαρο Σέμο, Αλέκο Τάτση, Μανώλη Λιαπάκη, Κώστα Γιαννάκη, Κώστα Ντέτσικα, Αλέκο Μπούρμπο, Αντώνη Βλάχο (Γιάννενα), Παναγιώτη Γεωργίου (Άρτα), Κώστα Λέντζο, Γιώργο Λάππα, Γιώργο Χριστοδούλου (Πρέβεζα), Χρήστο Μήτση, Αλεξ. Καρύδη (Θεσπρωτία).

Αρχηγός της ομάδας είναι ο Ξενοφών Γήττας, προπονητής ο Γιώργος Οικονόμου και γιατρός ο Σπύρος. Σιαράβας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης  παρουσίασε την ομάδα και ανέφερε πως το παιχνίδι γίνεται «στο πλαίσιο προβολής της Ηπείρου και είναι παράλληλο προς τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων».

Η εθνική της Πορτογαλίας αναμένεται να αγωνιστεί με το 90% περίπου του ρόστερ της. Η δε επιλογή των ποδοσφαιριστών της επίλεκτης ομάδας της Ηπείρου, έγινε ώστε να είναι κατά το δυνατόν ανταγωνιστική.

Ο αρχηγός της ομάδας Ξ. Γήττας, τόνισε πώς «είναι μια πολύ μεγάλη εκδήλωση και θα πρέπει οι γονείς να οδηγήσουν εκείνη την ημέρα τα παιδιά στο Εθνικό Στάδιο, ενώ από την πλευρά του ο προπονητής Γιώργος Οικονόμου, τόνισε ότι είναι σημαντικό για την περιοχή μας, που θα έρθει να αγωνιστεί η ‘ομάδα θρύλος’». Τέλος επιτυχία και χωρίς τραυματισμούς, ευχήθηκε από την πλευρά του ο γιατρός Σπ. Σιαράβας.

Το παιχνίδι θα έχει ελεύθερη είσοδο.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα