ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΕΛΕΠΑΠ: Απάντηση copy-paste…

Εικόνα του άρθρου ΕΛΕΠΑΠ: Απάντηση copy-paste…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/01/2022, 18:42
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, η οποία επικαλείται την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων, σχετικά με το θάνατο ενός παιδιού 4 ετών και εγκαλεί την ΕΛΕΠΑΠ, προκάλεσε την πολύ γρήγορη αντίδραση της ΕΛΕΠΑΠ, σε χρόνους που… δεν συνηθίζει.

Αντί όμως να απαντήσει στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, η ανακοίνωση απαντάει σε κάθε μέσο ξεχωριστά που δημοσίευσε την ανακοίνωση του ΕΚΙ, αλλάζοντας μόνο τον τίτλο του μέσου στο οποίο απευθύνεται.

Στην περίπτωση του typos-i.gr αναφέρει: «Με μεγάλη έκπληξη και λύπη διαβάσαμε την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ), που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα typos-i.gr, η οποία (ανακοίνωση) δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και εξυπηρετεί σκοπούς, που καμία σχέση δεν έχουν με την ΕΛΕΠΑΠ και το έργο της».

Η απάντηση της ΕΛΕΠΑΠ είναι αυτολεξεί η ίδια με την απάντηση στο ethnos.gr. Τόσο η ανακοίνωση της ΣΕΑΑΝ, όσο και η απάντηση της ΕΛΕΠΑΠ, παραπέμπονται με ενεργούς συνδέσμους, στο κείμενο του typos-i.gr.

Οπότε, είναι εκ του περισσού η αναδημοσίευση της απάντησης, καθώς φαίνεται ότι πριν γραφεί και αποσταλεί, το κείμενο στο οποίο απαντάει, δεν διαβάστηκε επαρκώς…

UPD: Μερικές ώρες αργότερα, ήρθε νέα ανακοίνωση, η οποία αυτή τη φορά απαντάει στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων: «Με μεγάλη έκπληξη και λύπη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, η οποία (ανακοίνωση) δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και εξυπηρετεί σκοπούς , που καμία σχέση δεν έχουν με την ΕΛΕΠΑΠ και το έργο της» αναφέρει. Το υπόλοιπο κείμενο, είναι το ίδιο με τα προηγούμενα δελτία Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back